Who’s your daddy?

Hei og velkommen til Pappa redder verden. Mitt navn er Gerrit. Jeg er opprinnelig fra Nederland, men er bosatt i Oslo. Jeg er blivende pappa, er stefar til 3 andre barn og har jobbet i barnehage i over 10 år. Er forøvrig en ivrig ultraløper, har et ambivalent forhold til smarttelefoner og er ekstremt opptatt av å lage god mat. Jeg brenner for å ta vare på naturen og dermed beholde artsmangfoldet. Elsker fremmedord. Ser på meg selv som en pønker og atletisk bokorm.

Pappablogg eller miljøblogg?

Ja, takk, begge deler. Pappa redder verden er en pappablogg om klima og miljø. Jeg er bekymret for framtiden og mener vi voksne ikke gjør nok for at framtidige generasjoner skal få et godt liv her på jorden. Hvor er kampen for global rettferdighet, økologisk balanse og en løsning på verdens fattigdomsproblemer, slik at det blir mulig for alle mennesker og dyr på jorda å leve et verdig liv?

Jeg håper jeg kan inspirere deg gjennom mine skriblerier, opplevelser, tanker, råd og tips. Samtidig håper jeg at bloggen kan motivere meg selv også. Det er mye jeg kunne ha gjort bedre og som blivende pappa forplikter jeg meg til å gjøre en innsats for å sikre en god og trygg framtid.

På bloggen skriver jeg mest om naturvern, klima og miljø, men også om å leve et bærekraftig liv med barn. Det kan være alt fra aktiviteter og opplevelser til anbefalinger og grønne tips. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Ved å skrive om klimaendringer og samtidig strebe etter å etablere en miljøvennlig livsstil med barn, håper jeg at framtiden kan se litt lysere ut for alle.